Untitled Document

DEDDES COMPANY

Lees meer over de visie & missie, werkwijze & achtergrond van Deddes Company
CLAUDETTE DEDDES
SAMENWERKING

"Wat mensen drijft, boeit mij. Niet het alleen 'wat' en 'hoe', maar juist ook het 'waarom'. Mensen helpen het 'waarom' te vertalen en de kern over te brengen. Zodanig dat relaties waardevol worden in beweging komen. Dát is mijn drijfveer in het communicatievak."

In 2010 is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan: de oprichting van Deddes Company, communicatiemanagement. Met ruim 18 jaar ervaring in corporate communicatie, zowel aan klant- als bureauzijde, bij profit- en non-profit organisaties. Met een voorliefde voor ondernemerschap in grote en middelgrote organisaties.

Lees meer over Claudette op LinkedIn of download haar profiel.

Deddes Company zoekt altijd de nadrukkelijke samenwerking met het management, communicatie-, HR- en marketing, medezeggenschap en medewerkers door de organsiatie heen. Deddes Company bundelt vol overtuiging krachten van inspirerende mensen met ervaring of juist vernieuwende invalshoeken.

Als de opdracht daarom vraagt, heeft Deddes Company een eigen netwerk van experts op meerdere terreinen zoals ontwerp, vormgeving, training & coaching, fotografie, ontwikkeling van websites. Hiermee biedt Deddes Company snel maatwerk en is derhalve breed inzetbaar.

Deddes Company is lid van:
- Logeion, beroepsvereniging voor communicatie
- NIMA, Nederlands Instituut voor Marketing
- MeerBusiness Haarlemmermeer